Arink

Al jaren een begrip

BV Automobielbedrijven H. Arink is al jaren een begrip. Als solide specialist in Mercedes-Benz timmeren wij sinds 1937 aan de weg. Onze onderneming is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en gebruikte personen- en lichte bedrijfsauto's.

Onze medewerkers

Door onze grote en snel wisselende voorraad kunnen wij direct leveren tegen een scherpe prijs. Onderhoud, schadeherstel, aftersales en diverse financieringsvormen zijn bij Arink eveneens in vertrouwde handen. Ons oog voor detail en "gegarandeerd goed" geeft u een veilig gevoel.

Wij zijn voorbereid op de toekomst

BV Automobielbedrijven H. Arink vervult al jaren een unieke functie in de autobranche. Vol trots presenteren wij u onze uitgebreide voorraad op een voortreffelijke manier in onze moderne en zeer ruime 5.000 m2 showroom.

Een echte blikvanger aan de N18 (de doorgaande weg van Doetinchem naar Enschede). Er kan direct uit voorraad geleverd worden, dat resulteert erin dat er snel gereden kan worden. Het bedrijf biedt veel toegevoegde waarde. Klanten waarderen de persoonlijke benadering en een helder advies. Met kwaliteit, service en scherpe prijzen bent u bij BV Automobielbedrijven H. Arink verzekerd van een prima dienstverlening.